Water Fresh Formule(c)

Water Wonder ontwikkelde niet alleen een innovatieve watermachine, maar tevens een totaal concept gebaseerd op de volgende kernwaarden: 

MVO

Gebruik van duurzame materialen. Als voorbeeld RVS leidingwerk.

Ultieme smaakbeleving

Ultieme smaakbeleving door toepassing van zelf ontwikkelde filtratie techniek, gebasseerd op geseleteerde actieve carbon met membranen voor een unieke zuivere smaakbeleving. waarbij de mineralen in het water behouden blijven.

Eigen bron?

De unieke weg die het water door de machine aflegt zorgt voor zacht, maar ook voor veilig water. De machine kan worden aangesloten op elke willekeurige watervoorziening. Dit kan uw eigen bron zijn maar ook watervoorraden in opslagtanks, maar ook op de waterleiding. Water Wonder 'tuned' de machines op behoefte en met de toepassing van de juiste filtratie technieken en zorgt altijd voor een optimale kwaliteit van het drinkwater.  

 Uiteraard in Still en Sparkling water.

Drukbestendige flessen 

Naast de bekende waterdragers zoals onze Fleka, ontwikkelden wij speciale drukbestendige flessen waarmee het kwaliteitswater kan worden uitgeserveerd.

Wassen in de Wonder Korf

Logische vervolgstap is het ontwikkelen van een 'Wonder' korf. Hierin worden de flessen gecentreerd. De flessen kunnen snel en effectief worden gereinigd.

Vaatwasser

Exclusief en samen met Meiko ontwikkelde wij de  Eco Start 530F Water Fresh.             Een machine voorzien van MPI (Multi Point Injectie) Deze techniek zorgt voor een directe inspuiting van de flessen. Waarmee tijd en energie wordt bespaard.  

WaterCoach Support

Water Wonder zorgt tevens voor een Water COach Training waarmee u verzekerd bent van een succesvolle  implementatie van de Water Fresh Formule.

 

 

Jarenlange research heeft ertoe geleid dat door een uitgebalanceerde filtering in combinatie met een gedoseerd gebruik van actieve carbon en membraantechnologie, getuned op capaciteitsdoorstroming als aanvulling op conventionele filtratie, een specifiek zacht karakter geeft aan het water. Het eindresultaat is een uniek kwaliteitswater.


ontwerp en uitvoering: www.welkeletter.nl