Milieuvriendelijk

Milieu
Bij ons product wordt er nadrukkelijk gekeken naar het milieu. Met de  door ons ontwikkelde filtratietechniek is toepassing van de UV-lamp niet nodig. Geen stroomverbruik van UV-lampen. Deze innovatieve aanpak spaart energie en reduceert het gebruik van afval lampen.

Cradle to Cradle Bij het gebruik van materialen wordt gekeken naar de recyclebaarheid van de materialen. RVS leidingwerk in plaats van plastic of gecoate leidingen. Nederlandse degelijkheid met duurzame materialen.

Water management & milieu
Het bewust omgaan met watergebruik gaat hand in hand met het inzichtelijk maken van waterverbruik. Wij adviseren u graag in de keuze voor de juiste machine(s), toegesneden op uw huidige situatie. Hierbij houden we ook rekening met (toekomstige) doorgroeimogelijkheden. Aan de hand van ons IVA-concept, inventariseren wij samen met u de werksituatie en het aantal FTE, om vervolgens tot een plaatsingsadvies te komen.

Kwaliteitseisen
Uiteraard voldoen de machines aan de Nederlandse wetgeving en aan de richtlijnen van de EU. De automaten worden conform de CE regels samengesteld. Bovendien voldoen ze aan de Europese ROHS richtlijnen.
Water Wonder bekijkt per automaat wat er gedaan kan worden om deze energiezuiniger te maken. Alle machines zijn voorzien van de mogelijkheid om de automaat in een nacht- of weekendstand te plaatsen. Het materiaal dat wordt gebruikt is recyclebaar.
Voor Nederland geldt dat Water Wonder deelneemt aan het retoursysteem voor automaten. Afgedankte automaten kunnen bij de speciale recyclestations (Check NVMP) worden ingeleverd en zij zorgen voor een professionele ontmanteling van de automaat.
CE  NVMP  RoHS

ontwerp en uitvoering: www.welkeletter.nl