Voordelen

Logistiek
Bespaar uzelf het tillen van kratten en flessen en óók de opslag hiervan.

Economisch
Transporten over de weg zijn kostenverhogend en milieubelastend. Het recyclen van flessen is relatief kostbaar en bovendien ook milieubelastend.

Watergebruik
Door gedoseerd met water om te gaan neemt het waterverbruik af, terwijl het watergebruik (lees: geconsumeerd) toeneemt. De aanbevolen hoeveelheid water per dag per persoon is ca. 2 liter. Reken uit wat Water Fresh kan besparen!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Met Water Fresh wordt het milieu minder belast, minder brandstof gebruikt voor de aanvoer over de weg, minder waterverbruik, minder energiegebruik, minder agressieve stoffen in het milieu door centraal reinigen in de fabriek van flessen. Minder energieverbruik door recycling van gebruikte flessen. Geen UV-lamp dus minder stroomverbruik.

Water Fresh Formula©
Water Fresh logoResearch heeft ervoor gezorgd dat de combinatie van een uitgebalanceerde filtering met gedoseerd gebruik van actieve carbon- en membraantechnologie (welke afgestemd is op de capiciteitsdoorstroming als aanvulling op de conventionele filtratie) uiteindelijk een specifiek zacht karakter geeft aan het water. 

Vormgeving
Machines die op projectbasis worden ontworpen en samengesteld, volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de klant.

Ultrafiltratie voorbereid
Met de toepassing van microfiltratie zijn we onze tijd ver vooruit. De nieuwe machines zijn echter ook Ultra Filtratie voorbereid. Hiermee kunnen er in de toekomst niet alleen bacteriologische besmettingen worden uitgebannen, maar worden er ook virussen tegengehouden.

ontwerp en uitvoering: www.welkeletter.nl