Informatie

Water Fresh: machine of koeler?
Bij Water Wonder spreken we over 'watermachines'. Het water wordt namelijk niet alleen gekoeld maar ook gefilterd en gecarboneerd. Onze nieuwe generatie watermachines zijn voorzien van de modernste microfiltratie technieken, waarmee u niet alleen verzekerd bent van koel, maar ook van veilig, fris drinkwater.

Innovatief product. Geen UV lamp?
UV licht neemt na enige tijd in kracht af en gebruikt tevens energie. Het steriliseert weliswaar de bacteriën(zodat deze zich niet kunnen vermenigvuldigen), maar deze blijven in het water aanwezig. Microfiltratie in combinatie met actieve kool zorgt voor optimaal fris en veilig water. Daarmee is de Water Fresh wederom zijn tijd ver vooruit. Onze eigen servicedienst zorgt er bovendien voor dat we bij u twee keer per jaar de Water Fresh inspecteren en de filters vervangen zodat u ook in de toekomst verzekerd blijft van de optimale kwaliteit van het drinkwater.

Milieu
Ook wordt gekeken naar het milieu, de UV-lamp gebruikt stroom en de intensiteit van de lamp, neemt geleidelijk af.

Innovatie
Als eerste Nederlandse producent introduceerde Water Wonder in de 1999 de UV technologie in de eerste generatie watercoolers, voortschrijdend inzicht van onze productontwikkeling zorgt ervoor dat de nieuwste generatie watermachines zijn tijd weer ver vooruit is.

Microfiltratie
Door toepassing van innovatieve microfiltratie is het gebruik van de UV-lamp overbodig. Bacteriologische besmetting blijft uitgebannen.

Water management & milieu
Het bewust omgaan met watergebruik, gaat hand in hand met het inzichtelijk maken van waterverbruik. Water Wonder adviseert u in de keuze voor de juiste machines, toegesneden op uw huidige situatie, rekening houdend met toekomstige doorgroeimogelijkheden. Aan de hand van ons IVA-concept, inventariseren wij samen met u de werksituatie en het aantal FTE, om vervolgens gezamenlijk tot een plaatsingsadvies te komen.

ontwerp en uitvoering: www.welkeletter.nl